Bőrgyógyászat Debrecenben? Ezért válassza a REOF szakrendelését!

szucs.patrik@unideb.hu - 2020.01.31

A bőrgyógyászat, vagy más néven a dermatológia a bőr megbetegedéseivel foglalkozik. Tágabb értelemben ide tartoznak a szexuális úton terjedő betegségek is, melynek az a magyarázata, hogy ezek a betegségek tünet formájában gyakran a bőrön jelentkeznek először.

A debreceni (REOF Regionális Egészségügyi Oktatási és Fejlesztési Nonprofit Kft.) bőrgyógyászati szakrendeléséhez a következő problémákkal érdemes fordulni: anyajegyek, a bőr fekélyes elváltozásai, bőrön megjelenő allergiás tünetek, fényérzékenység, pikkelysömör, gombás fertőzések, ekcéma, szexuális úton terjedő betegségek, égés, szemölcsök, rovarcsípések, aknés panaszok, kozmetológiai műtétek, stb. Bővebben az általunk kezelt tünetekről a REOF bőrgyógyászati szakrendelésének honlapján olvashat.

Az alapos kivizsgálás után tájékoztatjuk a hozzánk forduló pácienseket a kezelési módokról. Panasztól függően lehetőség van egyedi, saját fejlesztésű terápiás módszerek, fényterápia és biológiai kezelési eljárások alkalmazására is. A súlyos vagy nagy kiterjedésű bőrbetegségek esetén esztétikai jellegű beavatkozásokat is végzünk. Két műtőhelyiség és egy kötöző szolgálja ki az egynapos sebészeti ellátásban részesülőket.  A szexuális úton terjedő betegségek lehető leghamarabbi felismerését kémiai, szövettani, fényterápiás és fotólabor segíti a klinikán belül, ezáltal igyekszünk lecsökkenteni a diagnózis megállapításának idejét és megkönnyíteni pácienseink számára a diagnózissal és a kezeléssel járó folyamatot.

A REOF Bőrgyógyászati Klinikájának szolgáltatásait a hozzánk forduló páciensek térítés ellenében vehetik igénybe. Sokéves tapasztalattal rendelkező, magasan képzett egészségügyi személyzet gondoskodik a hozzánk bőrgyógyászati panaszokkal forduló páciensekről. Hogy milyen további előnyökkel jár a térítéses betegellátás, arról ebben a posztban olvashat bővebben.

A REOF bőrgyógyászati szakrendelése Debrecen frekventált részén, a Nagyerdei körút 98. alatt várja pácienseit a legmodernebb eszközökkel felszerelt rendelőjében. Segítőkész bőrgyógyász szakorvosainkkal garantáltan megtaláljuk a megoldást panaszaira, melyeket a lehető legnagyobb diszkréció mellett kezelünk.

Elérhetőségeinket az alábbi honlapon találja: Tovább a kapcsolati oldalra