Szemészet

Specialistáink több évtizedes klinikai tapasztalattal várják pácienseinket a szemészet minden szakterületén. Segítünk megoldást találni a gyakori és a ritka szemészeti problémákra is és megválaszolni minden, az adott betegséggel, szükséges műtéti beavatkozással kapcsolatban felmerülő kérdést. Egyetem lévén, a legmagasabb szinten nyújtjuk a speciális szemészeti és egyben személyre szabott szolgáltatásainkat a minőségi orvosi ellátást igénylő valamennyi beteg számára.

Magyarországon egyedülállóan, a szemészet valamennyi szakterületéhez tartozó problémában képesek vagyunk segíteni, így többek között:

  • szemhéj és szemüregi problémák,
  • szürkehályog,
  • vitreoretinális betegségek,
  • gyermekszemészeti betegségek, illetve kancsalság,
  • szemben megjelenő daganatok és
  • zöldhályog eseteiben.

Természetesen az évenként ajánlott rutin szemészeti vizsgálatok elvégzését is készséggel vállaljuk.

Általánosságban elmondható, hogy a legújabb szemészeti, orvosi technológiákat és műszereket használjuk, mint pl. hazánkban egyedülállóan a Zeiss Artevo operáló mikroszkópot.

Szürkehályog műtéteket rövid határidővel, igény esetén prémium műlencse beültetéssel vállaljuk. Műtéteink során az egyedülálló operáló mikroszkópunknak köszönhetően, folyamatos retinasebészeti készenlét mellett a legnagyobb betegbiztonságot tudjuk elérni.

 A műszerparkunk mellett rendkívül motivált és tapasztalt szemorvosok és szakdolgozók együttesen biztosítják azt, hogy pácienseink a lehető legjobb kezelést kapják biztonságos és gondoskodó környezetben.

Ne kössön kompromisszumot, ha a szeméről van szó! A legjobbat érdemli!

Last update: 2022. 08. 24. 08:57